Kommende bøger - August 2018



Sammenbruddet af B. A. Paris
Hvis du ikke kan stole på dig selv, hvem kan du så stole på? Cass har haft det svært siden den aften, hun så bilen i skoven. Den stod ved den bugtede vej ude i skoven, mens regnen silede ned, og der sad en kvinde i bilen – den kvinde, der blev dræbt. Cass har forsøgt at skubbe forbrydelsen ud af sine tanker, for hvad kunne hun i grunden have gjort? Det er en farlig vej at befinde sig på under et uvejr, og hun ville sandsynligvis selv være kommet til skade, hvis hun var standset. Og ikke bare det, hendes mand ville også være blevet rasende, hvis han havde fået at vide, at hun havde brudt sit løfte til ham om ikke at skyde genvej gennem skoven. Men lige siden den aften er hun begyndt at glemme alle mulige småting. Hvor hun stillede bilen, om hun har taget sine piller eller ej, ja, selv koden til alarmen. Det eneste, hun ikke kan glemme, er kvinden, den kvinde, hun måske kunne have reddet, og den forfærdelige skyldfølelse, der bliver ved med at nage hende. Og de tavse opkald, hun hele tiden får, og følelsen af, at der er nogen, der holder øje med hende.

Udkommer hos Jentas den 15/8


Den rebelske lady (Ravenel #3) af Lisa Kleypas
Lady Pandora Ravenel er smuk og ambitiøs og driver en forretning, men socialt er hun en katastrofe. Under et bal kommer hun til skade i en havepavillion, og Gabriel Challon, lord St. Vincent, bliver tilfældigt den, der dukker op og kan befri hende. Under redningsmanøvren bliver de opdaget af ballets vært, og når to fremmede bliver fundet alene i en penibel situation under et bal i victoriatidens London, må der gøres noget for at bevare facaden. altså tvinges Pandora og Gabriel ind i en forlovelse, som ingen af dem ønsker ... i begyndelsen.

Udkommer hos Pretty Ink den 23/8


Sorteskyggen (Spellslinger #2) af Sebastien de Castell
Kellen har forladt jan'Tep-folket, men opdager snart, at han er en lige så elendig spellslinger, som han var jan'Tep-mager. Det hjælper ikke, at hans eneste allierede er en utilregnelig kortspiller og en tyvagtig egernkat.
Men Kellen kommer først selv for alvor i problemer, da han møder pigen Seneira, der ligesom ham selv bærer på en smertefuld hemmelighed. Samtidig breder den mystiske sygdom Sorteskyggen sig med voldsom hast. Skal Kellen redde sig selv - og alle omkring sig - må han finde årsagen til epidemien. Kellen vikles ind i et farligt eventyr med magi, afpresning og mord. Og stadig flere spor peger tilbage på hans eget folk ...

Udkommer hos Gyldendal den 30/8



Kommentarer

Lån løs på eReolen